Om

Norsk Medisinsk Qigong og Akupunktur Senter drives av meg, Elisabeth Finseth – CesamQ®-lisensiert qigonginstruktør og akupunktør NAFO. Jeg holder kurs i det medisinske qigongsystemet Seks Hemmelige Ord® og qigongtrening, underviser i De Rui innføringskurs, samt behandling med ulike former for akupunktur.

Utdannelse:
– Treårig instruktørutdannelse ved CesamQ® School of TCM i Sverige, en universitetsfilial av Beijing University of Chinese Medicine & Pharmacology og videre utdannet til qigongterapeut.
– Treårig akupunkturutdannelse ved Nordisk Akupunkturskole, inkludert studieopphold i Bejing, Kina.
– Medlem av fagorganisasjonen Akupunkturforeningen (tidl. NAFO), og oppfyller derfor høye kompetansekrav innen både anatomi og fysiologi, så vel som tradisjonell kinesisk medisin.
– Grunnfag i vestlig medisin fra Thalamus, Uppsala, Sverige.
– Styremedlem i World Academic Society of Medical Qigong.
– Funksjonell anatomi og fysiologi fra Encefalon Helse Høyskolen, Oslo, Norge.

Alvehøy
Alvehøy Kurs og Behandlingssenter ligger i naturskjønne omgivelser på Grindvoll i Lunner kommune, ca 1 time fra Oslo. Senteret drives av meg, Elisabeth Finseth, og Willy K. Pedersen.

Her holder vi kurs og trening i qigong og behandling med akupunktur. Vi tilbyr også Reiki, emosjonell healing, shamanisme og mediumsutvikling. Huset har noen sengeplasser med mulighet for overnatting ved kurs. Besøk senteret på Alvehøys hjemmesider.